Kesäpentueet 2015
G-pentue
Nicola & Maiaran Excalibur
s. 2.7.2015, 1 poika & 3 tyttöä

Apila
Kielo

Uljas
Aino

Pentueen kuvagalleria
Pentueen sukutaulu

Epun tyttö Minni treffaili Inkan tyttärenpojan Oliverin kanssa. Minni on 4-vuotias, tricolorvärinen ja turkiltaan sileä. Oliver on reilu 2-vuotias, turkiltaan ruskeavalkoinen ja karkeakarvainen. Minni harrastaa perheensä nuoren tytön kanssa agilityä ja on saanut näyttelystä arvosanan hyvä. Minnille on innokas leluilla leikkijä, osaa monia hauskoja temppuja ja bravuurina on myös uimahypyt laiturilta veteen. Myös Oliver on erittäin hyväluonteinen uros ja tulee hyvin toimeen pienen poikani kanssa. Oliver on erittäin ryhdikäs uros ja onkin menestynyt näyttelyissä erinomaisesti. Oliver on yhtä sertiä vaille muotovalio.

Pentueen sukutaulu on hyvin mielenkiintoinen. Se ensinnäkin yhdistää ensi kertaa Inkan ja Epun suvut ja se on myös mahdollisuuteni saada kasvatukseeni mukaan Epun harvinaisempaa sukua. Pentue on molemmille vanhemmille ensimmäinen. Pentueen sukusiitosaste on 6 sukupolvella 0%. Minnin pennut ovat luovutusiässä elokuun lopulla.

Pentue on eläinlääkäritarkastettu, mikrosirutettu, asianmukaisesti madotettu sekä Suomen Kennelliittoon rekisteröity. Pentue on myös kuulotestattu ja kaikilla pennuilla on normaali kuulo molemmissa korvissa.

Pentukyselyt ovat tervetulleita osoitteeseen niinalh@gmail.com tai puhelimitse 040-8343042.


F-pentue
Maiaran Dragonfly & Saltisgårdens Brilliant Cut
s. 13.6.2015, 5 tyttöä


Pentueen kuvagalleria
Pentueen sukutaulu

Inkan kaunis tytär Ilona kävi treffeillä komean 7-vuotiaan herrasmiehen Austinin kanssa. Treffien tuloksena maailmaan putkahti viisi kaunista tytöntylleröä. Tytöt syntyivät hyvin samankokoisina, painoiltaan 168-200g ja ne kasvoivat myös hyvin samaa tahtia. Siskokset ovat myös hyvin samannäköisiä, väritykseltään ne ovat ruskea-valkoisia kuten vanhempansa.

Pentueen isä Austin on tuotu Suomeen pentuna Ruotsista ja sukutaulussa taaenpaa löytyy koiria myös niin Hollannista kuin Australiastakin. Pentueen sukusiitosaste on 6 sukupolvella 0%.

Kaikki Ilonan pennut ovat löytäneet omat kodit. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan millaisia kaunokaisia siskoksista kehittyy.