Apila
Apila Maiaran Gardenia

Syntymäaika: 2.7.2015
Karva: karkea
Väri: valko-ruskea
Korkeus: 28 cm
Baer-kuulotesti: Normaali kuulo
Silmätarkastus: OK 12/2018
Polvitarkastus: 0/0 12/2018
Pentueet: L-pentue


Apila on oma kasvatti kolmennessa sukupolvessa. Apila on G-pentueesta, jossa toteutui haave Epun ja Inkan sukulinjojen yhdistämisestä. Apilan emä on Epun tyttö Minni ja isä Inkan tytön Lillin poika Oliver.

Apila on perheemme ilopilleri, energinen ja leikkisä. Apila on kasvanut ja elänyt mummunsa ja tätinsä kaverina. Se on siksi saanut elää hyvin huoletonta elämää, joka on pitänyt sen ikipentuna. Apila on hyvin ketterä ja sen bravuurina on ninjamaisesti tehdyt loikkaukset nollavauhdista syliin niin, että pahaa-aavistamattomien kädessä olevat kahvikupit ovat vaarassa kaatua.

Apila on innokas nenänkäyttäjä. Pupun hajut villitsevät sen hetkessä. Apila on kuitenkin myös hyvin peruskiltti, eikä ole hajujen perässäkään säntäillyt kuin ihan muutamia lyhkäisiä hetkiä. Apilan varsinainen harrastus on agilityn parissa kuten perheen muillakin koirilla ja Apilan nopealiikkeisyydestä on siellä paljon hyötyä. Apilan kanssa on harrastettu myös jonkin verran näyttelyitä. Kotimaasta sillä on erinomainen arvosana ja Latvian näyttelymatkalta se on saaliiksi saanut kaksi näyttelysertiä.
Sisko ja sen veli
Apila 3 vuotta

Apilan sukupuu
Maiaran Excalibur C.I.B, FI, SE & EE CH, EE JCH, BALTJV-12 Jackxellent L'dorado Hollybrook Top Jack
C.I.B, FI, SE & EE CH HeJW-10 Jackxellent Go Go
Maiaran Butterfly Effect FI & EE CH Saltisgårdens Space Boss
FI AVA-H, EE, LT, LV & BALT VCH Kairojen Briina
Nicola Eppu (Maxi)
(Mona)
Jippu RU & UA MVA WW Yangoviper's Midnight Man
Tikkatassun Tyllerö